Bli Sprekere LØPEKurs

- Lærerikt løpekurs for alle!

Beskrivelse

Har du lyst å komme i gang med løping, eller få bedre løpeteknikk og forståelse for hvordan du skal legge opp trenings-planen din?
Da er Bli Sprekere løpekurs noe for deg!
Ved endt kurs vil du sitte med en større forståelse om hvordan du skal legge opp treningen til ditt nivå, samt få en treningsplan for en måned fram i tid.

Instruktør: Glenn Trane er Treningsfysiolog og Personlig trener på Rapida i Bodø. Glenn er utdannet med mastergrad i treningsfysiologi fra NTNU med spesialisering i styrke- og utholdenhetstrening. Han er tidligere aktiv fotballspiller, som i de senere årene har rettet sitt fokus mot styrketrening og løping. Glenn har en vitenskapelig tilnærming til trening, og legger til rette for at treningen blir effektiv og individuelt tilrettelagt etter dine behov. Han er opptatt av at kundene hans skal oppleve treningsglede og mestringsfølelse, og brenner sterkt for at trening skal være en positiv opplevelse for alle, uansett nivå og målsetning.

Mål: Bedre løpeteknikk, øke forståelse og kunnskap om utholdenhetstrening. Samt øke motivasjonen for å holde løpingen i gang hele året. 

Hovedeffekt: Utholdenhet

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Tilrettelagte varierte økter, veksler mellom farts-økter og langkjøring, samt grunnleggende løpeteknikk. 

Varighet: 60 minutter

Nivå 1 og 2: Vi har valgt å dele opp i nivå 1 og 2. Nivå 1 er mer tilpasset de som ikke har trent så mye før, mens på nivå 2- partiet vil man bli litt mer utfordret og passer for de som løper 2-3 ganger i uken og ønsker hjelp til videre progresjon. Alle kan være med på begge partiene.

Antall økter: 8 økter

Sted: Nivå 1- kl 18.00-19.00 Maskinisten (mandager/torsdager)/ Nivå 2- 19.00-20.00 Maskinisten (mandager/torsdager)
OBS: Oppmøtested kan endres ut fra hvilken type økt dere skal ha, Det vil bli sendt ut informasjon på ett tidlig stadie.

Parkering: Parkeringsplass ved Maskinisten. 

Treningsperiode: Nivå 1 og 2 vil ha økter 7. mai, 11. mai, 14. mai, 18. mai, 22. mai (fredag), 25. mai, 28 mai og 2.juni (tirsdag).

(Hvis det er ledige plasser, er det mulig å melde seg på til en redusert pris etter oppstart. Prisen settes da ned hver uke- se påmeldingsside for oppdatert pris). 


Våre gruppetreninger    


Levert av IdrettenOnline