Bli Sprekere HverdagsYoga

- Få mer overskudd og energi med HverdagsYoga!

Beskrivelse

Myk og rolig yoga for deg som vil kjenne på yogaens velgjørende virkning på kropp og sinn. Dette er en rolig og terapeutisk yogaform, der vi har en forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen. Alle starter fra sitt utgangspunkt med fokus innover. Din opplevelse av stillingene er vektlagt og du lytter til din egen kroppp. Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser i trygge omgivelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned i hverdagen.

Mål

Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet. Kroppen blir sterkere og mykere. Vi gjør pusteøvelser for å få en friere og mer naturlig pust, samt få ny energi og balansen. Vi utforsker teknikker for mer tilstedeværelse og dybdeavspenning.

Hovedeffekt

Bevegelighet/balanse - i kropp og sjel! Vi gjør fysiske øvelser for å løse opp i og sikre god bevegelse i muskler, ledd og bindevev.

Målgruppe

Passer for alle. Vi har en gruppe for alle fra kl.18-19 og en gruppe for alle fra 19-20.

Organisering

"Følg meg-/herme metoden", med fokus på individualisering og naturlig progresjon.

Varighet

60 minutter

Sted

Aurorasalen ved Gløden Velværesenter

Treningsperiode

Nye partier starter uke 2, 9. januar 2023

Vi har også ett parti som starter onsdag 8. februar og varer til onsdag 29. mars

Antall økter

11 økter - mandager (fra 9. januar til og med 27. mars 2023).

8 økter - onsdager (fra 8. februar til og med 29. mars 2023)

Pris og Påmelding

klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med mona.skipnes@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.