Bli Sprekere Styrke

- Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke!

Beskrivelse

Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål

Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt

Styrke

Målgruppe

Alle, gjerne nybegynnere!

Organisering

Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet

60 minutter

Nivå 1 og 2

Vi har valgt å dele opp i nivå 1 og 2. Nivå 1 er mer tilpasset de som ikke har trent så mye før, mens på nivå 2- partiet vil man bli litt mer utfordret ift vanskelighetsgrad på øvelser. Alle kan være med på begge partiene.

Antall økter

12 økter

Sted

Bankgata Flerbrukshall (mandager/torsdager)

Parkering

Parkeringsplass ved Bankgata Flerbrukshall/ Parkeringsplass utenfor Moveoklinikken

Treningsperiode

Styrke 1 er på Mandager –  kl. 20.00 – 21.00, Styrke  2 er på Torsdager  kl. 20.00 – 21.00. Ingen trening i høstferien
(Styrke 2 - torsdag 7. oktober). Oppstart i uke 67 (6. september for Styrke 1 og 9. september for Styrke 2)

(Hvis det er ledige plasser, er det mulig å melde seg på til en redusert pris etter oppstart. Prisen settes da ned hver uke- se påmeldingsside for oppdatert pris).

Styrke 1 Vinter 2022 - Mandager kl 20.00 - 21.00. fra 10.januar - 4. april (ingen trening i uke 9 vinterferie). 12 økter totalt. 

Pris og Påmelding

klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med mona.skipnes@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.