Instruktører

Aktivitetsleder UTE-trening

Aase Erikstad er ei aktiv jente fra Bodø som for tiden studerer personlig trener utdanningen ved Nord Universitet. Hun har drevet med organisert idrett hele livet, i hovedsak turn og innebandy. Om sommeren tar hun seg gjerne noen turer i fjellet, og hun er glad i å være ute. 

Aase har tidligere vært trener for barn i turn og ser frem til en ny erfaring som aktivitetsleder. 

Aktivitetsleder styrke

Aina er utdannet naprapat og personlig trener, og har vært instruktør siden 2017. Fysisk aktivitet og natur ligger hjertet nært, og noe av det hun brenner for er å hjelpe andre til god livskvalitet gjennom fysisk aktivitet og trening.

Aina er opptatt av å få så mange som mulig til å se verdien av fysisk aktivitet og trening. Det handler om å starte der man er, og skape mestringsfølelse på veien mot sprekere kropp. Hun er god på å tilpasse øvelser ved særlige behov og nivå/erfaring.

Aktivitetsleder spinning

Anne Kristine er fra Svolvær i Lofoten, men bosatt i Bodø med mann, barn og hund. Hun er sykepleier av yrke. På fritiden er hun glad i å være utendørs, gjerne på ski eller på båt. Anne Kristine har vært spinningsinstruktør i noen år, og synes det er veldig gøy og givende.

Aktivitetsleder Dancesation

Cecilie Haugseth er utdannet dansepedagog og har lang erfaring i å undervise i dans. Hun har tidligere jobbet 100 % som danselærer ved Pias Ballettstudio, og gjennom 10 år har hun hatt dansetimer for barn, ungdommer og voksne.

Aktivitetsleder yoga

Elin Joakimsen Bang har praktisert ulike former av yoga i over 14 år og har undervist ukentlige klasser siden 2016.

Hun har Kundaliniyoga lærerutdanning, utdanning i yoga mot avhengighet og er Medisinsk yoga instruktør.

Hun underviser i Medisinsk yoga og Kundaliniyoga og er deltaker i Yogakollektivet Da.

Hennes ønske er at flere får oppleve den gode effekten av yogaen og at den skal være tilgjengelig for alle!

Aktivitetsleder Løp/løpekurs
Glenn Trane er Treningsfysiolog og Personlig trener på Rapida i Bodø. Glenn er utdannet med mastergrad i treningsfysiologi fra NTNU med spesialisering i styrke- og utholdenhetstrening. Han er tidligere aktiv fotballspiller, som i de senere årene har rettet sitt fokus mot styrketrening og løping. Glenn har en vitenskapelig tilnærming til trening, og legger til rette for at treningen blir effektiv og individuelt tilrettelagt etter dine behov. Han er opptatt av at kundene hans skal oppleve treningsglede og mestringsfølelse, og brenner sterkt for at trening skal være en positiv opplevelse for alle, uansett nivå og målsetning.


Aktivitetsleder: Bli Sprekere UTE, Styrke og Yoga

Kristin er en aktiv, positiv og imøtekommende person. Hun har bakgrunn fra dans og er glad i friluftsliv, yoga og styrketrening. Kristin har vært instruktør for bedriftsidretten siden 2016.

For Kristin er det viktig at treningen er gøy, effektiv og at den gir mestringsfølelse. Hun mener man bør finne aktiviteter man trives med i hverdagen, framfor å presse seg igjennom treningsprogrammer man misliker. Kristin er pedagogisk og ønsker å gi deltakerne på timene hennes en så god opplevelse som mulig.

Aktivitetsleder Spinning
Maria er ei positiv og livlig østlandsjente som har flyttet nordover og forelsket seg i den nordnorske naturen. I sommerhalvåret trener hun utendørs i fjell og mark, men i mørketiden foretrekker hun spinning og innendørs fotball som treningsform.

Aktivitetsleder Yoga

May Beate har praktisert yoga i flere år og har instruktørutdanningn innen Mediyoga (medisinsk yoga) og Devayoga (utdanning for muskel og skjelettplager samt kronisk smerte). Hun har også Mindfulyoga lærerutdanning. May Beate jobber til daglig i Bodø Kommune.

Aktivitetsleder Bli Sprekere UTE

Morten er en aktiv gutt opprinnelig fra Fauske, men har hatt bostedsadresse i Bodø de to siste årene. Til vanlig studerer Morten på Nord Universitet og har nettopp gjennomført en bachelor i Idrett, med videre sikte på kroppsøvingsfaget som lærer. Han har stort sett drevet med organisert idrett hele livet, i hovedsak fotball og innebandy, men har også fått øynene opp for friluftsliv (topptur på ski, klatring, teltturer).

Morten har litt erfaring med å være instruktør fra før av og ser på dette som en positiv utfordring, da dette konseptet er helt nytt for ham. Naturen og det som naturlig finnes der vil brukes kreativt i treningene.

Aktivitetsleder styrke
Naima er en pensjonert langrennsløper, som i dag gjør variert aktivitet gjennom bland annet: løping, styrke, snowboard, langrenn, fotball og fjellturer til fots på sommer.

Hun digger fysiske utfordringer og vill gjerne spre videre den gleden hun har til en treningsøkt med skikkelig svett og pæs til andre. Det er også derfor hun har valgt å være aktivitetsleder!

Aktivitetsleder styrke

Stine er ei livlig og aktiv Bodø-jente, som har drevet med organisert idrett hele livet. Hun har nylig fullført sin Bachelor i Idrett og driver for tiden med klatring. Ellers har hun tidligere vært trener for turn og cheerleading.

For Stine er det viktig at trening bidrar til økt energi og mestringsfølelse. Trening skal være tilgjengelig for alle og målet er å få glede av å være i aktivitet.

Våre gruppetreninger

Levert av IdrettenOnline