Instruktører

Aktivitetsleder Styrke 1, 2 og UTE
Eva er en kunnskapsrik og energisk jente som brenner for god aktivitet både innendørs og utendørs. Allsidig i aktiviteter, med både ski, klatring, turgåing, løping og styrketrening. Eva har lang fartstid som personlig trener og gruppeinstruktør. For Eva er det viktig at alle deltakerne opplever utfordring, mestring og glede i treningen. 

Aktivitetsleder Yoga
Ragnhild har alltid vært glad i trening og uteliv. Hun bor på nordsia av Bodø, midt mellom fjell og fjord. Der går hun fine turer, og der driver hun også ei lokal treningsgruppe med flere sambygdinger. Ragnhild elsker å skape ting med utgangspunkt i verdier som fellesskap og tilhørighet, og hun er opptatt av naturens helsefremmende egenskaper. Ragnhild er utdannet yogalærer, og tilbyr yogatimer med fokus på pust, nærvær og å komme hjem i egen kropp.

 

Aktivitetsleder Aerobic/Styrke

Marylen er fra Bodø og er 62 år.  Hun har i hele sitt liv vært en aktiv dame.  Hun har vært svømmer og håndballspiller.  Hun har vært spillende trener i håndball (senior), trener for yngre håndballag, drevet håndballskole da hun bodde «sørpå», samt hjulpet barn å lære å svømme. Marylen har i tillegg trent aerobic, pilates, løping, styrke, tabata, yoga, spinning, samt går turer i skog og mark.

Hun har stor tro på at aktivitet gir livsglede , god helse og mening med livet.
 

Aktivitetsleder yoga

Line er en glad forkjemper for fysisk aktivitet. Hun bor i Bodø og tilbringer helst fritiden på fjellet, ved havet, eller på yogamatta. Hun driver også med andre lystbetonte aktiviteter som løping og spinning. Hun lever og ånder for god helse og hverdagsaktivitet, og har de siste årene tatt et dypdykk innen muskel- og skjelettplager, søvnproblemer og stress, som er en helseutfordring for mange. Line er utdannet yogalærer, og tilbyr timer med kjente og effektive øvelser for økt velvære, ro, tilstedeværelse og dyp avspenning. Yoga benyttes som et verktøy mot smerter og stress, og det legges til rette for kroppslige utfordringer.

Aktivitetsleder Gågruppe og Ute PULS
Jostein er en idrettsentusiast og en tidligere friidrettsutøver på nasjonalt nivå, med bachelorgrad i idrettsvitenskap. Han har lang erfaring som personlig trener, gruppeinstruktør og trener i idrettslag.
For å bli sprekere, både fysisk og psykisk, vektlegger Jostein at treningene skal oppleves givende både før, under og etter økten.
 
 «De beste øktene er når du sammen med andre føler mestring etter en utfordring» 

Aktivitetsleder Yoga

Jeg er mor til 4 barn, og hund. Jobber i barnehage og liker være ute i naturen.

Har flere yoga utdannelser både innen medisinsk yoga som er en terapautisk yoga form utviklet av det Karolinska institute i Stockholm der har jeg også tatt kurs innen yoga for søvn, barneyoga og psykisk helse barn og unge. Klassisk asthanga yoga,  gravid og barrel yoga. 

Gleder meg til å bli kjent med dere.
Aktivitetsleder Spinning
Maria er ei positiv og livlig østlandsjente som har flyttet nordover og forelsket seg i den nordnorske naturen. I sommerhalvåret trener hun utendørs i fjell og mark, men i mørketiden foretrekker hun spinning og innendørs fotball som treningsform.

Aktivitetsleder spinning

Anne Kristine er fra Svolvær i Lofoten, men bosatt i Bodø med mann, barn og hund. Hun er sykepleier av yrke. På fritiden er hun glad i å være utendørs, gjerne på ski eller på båt. Anne Kristine har vært spinningsinstruktør i noen år, og synes det er veldig gøy og givende.

Aktivitetsleder Sterk i egen kropp

Helen er 36 år gammel og fra Bodø. Hun liker egentlig all trening, men det blir mest sykling, dansing og styrketrening. Hun brenner for at alle skal kjenne mestring, og at alle skal oppleve hvor godt det er med trening. Hverdagsaktivitet står høyt i fokus, og hun liker å motivere andre til å gjøre det beste ut av seg selv.

 

Aktivitetsleder dans

Kristine Engan er dansepedagog og har undervist små og store i dans i over 20 år. Timene til Kristine har fokus på danseglede og at dans skal være gøy samtidig som det gir en god helseeffekt. Nivået på kurset passer for de fleste.  

 

Aktivitetsleder Spinning, Styrke og UTE.

Viktoria er ei sporty og hyggelig jente som liker å trene og å være ute på tur. Hun har studert friluftsliv og idrett.

Hun har erfaring både som tidligere fotballspiller, dommer og diverse kurs gjennom idretten. Trening skal være gøy, enkelt og gi deg god selvfølelse. Om treningen er inne eller ute er ikke så nøye, så lenge du føler overskudd etterpå!

Viktoria har vært instruktør for Bli Sprekere siden høsten 2016.Aktivitetsleder Løpekurs

Ingrid Kildalsen fra Tromsø er håndballspiller på Junkerens 1. divisjonslag, har mastergrad i Idrettsvitenskap og er en erfaren gruppetreningsinstruktør innenfor løping og styrketrening. Ingrid har tanker om at treningen skal være effektiv, tilpasset ditt nivå og gøy! «Tiden til folk er viktig, derfor sørger jeg for at treningsøkten blir en positiv og givende opplevelse».