Instruktører

Aktivitetsleder UTE-trening

Aase Erikstad er ei aktiv jente fra Bodø som for tiden studerer personlig trener utdanningen ved Nord Universitet. Hun har drevet med organisert idrett hele livet, i hovedsak turn og innebandy. Om sommeren tar hun seg gjerne noen turer i fjellet, og hun er glad i å være ute. 

Aase har tidligere vært trener for barn i turn og ser frem til en ny erfaring som aktivitetsleder. 

Aktivitetsleder Dancesation

Cecilie Haugseth er utdannet dansepedagog og har lang erfaring i å undervise i dans. Hun har tidligere jobbet 100 % som danselærer ved Pias Ballettstudio, og gjennom 10 år har hun hatt dansetimer for barn, ungdommer og voksne.

Aktivitetsleder Spinning
Maria er ei positiv og livlig østlandsjente som har flyttet nordover og forelsket seg i den nordnorske naturen. I sommerhalvåret trener hun utendørs i fjell og mark, men i mørketiden foretrekker hun spinning og innendørs fotball som treningsform.

Aktivitetsleder yoga

Jeg har praktisert yoga siden 2004 og undervist siden 2010. Jeg har hatt flere opphold i India for å lære om yogaens opprinnelse. Jeg er sertifisert internasjonalt i Iyengar yoga, som er en levende yoga tradisjon.Jeg ønsker å bidra til forbedring av menneskers fysiske og psykiske helse gjennom min yogaundervisning.

Aktivitetsleder yoga

Mitt navn er Marthe Sofie, jeg er en 22 år gammel jente fra Oslo. Jeg flyttet opp til Bodø nå i år (2021) for å begynne å studere. Jeg har holdt på med yoga en del år, men jeg tok derimot et kurs for snart to år siden for å bli instruktør. Dette har gjort at jeg kan undervise i ulike typer yoga, men vinyasa er det jeg i all hovedsak driver med og trives best med.  Jeg ønsker virkelig at yoga skal være tilgjengelig for alle og at denne gleden kan deles med med flere.

Aktivitetsleder spinning

Anne Kristine er fra Svolvær i Lofoten, men bosatt i Bodø med mann, barn og hund. Hun er sykepleier av yrke. På fritiden er hun glad i å være utendørs, gjerne på ski eller på båt. Anne Kristine har vært spinningsinstruktør i noen år, og synes det er veldig gøy og givende.

Aktivitetsleder yoga

Elin Joakimsen Bang har praktisert ulike former av yoga i over 14 år og har undervist ukentlige klasser siden 2016.

Hun har Kundaliniyoga lærerutdanning, utdanning i yoga mot avhengighet og er Medisinsk yoga instruktør.

Hun underviser i Medisinsk yoga og Kundaliniyoga og er deltaker i Yogakollektivet Da.

Hennes ønske er at flere får oppleve den gode effekten av yogaen og at den skal være tilgjengelig for alle!

 

Aktivitetsleder Spinning, Styrke og UTE.

Viktoria er ei sporty og hyggelig jente som liker å trene og å være ute på tur. Hun har studert friluftsliv og idrett.

Hun har erfaring både som tidligere fotballspiller, dommer og diverse kurs gjennom idretten. Trening skal være gøy, enkelt og gi deg god selvfølelse. Om treningen er inne eller ute er ikke så nøye, så lenge du føler overskudd etterpå!

Viktoria har vært instruktør for Bli Sprekere siden høsten 2016.Aktivitetsleder styrke

Stine er ei livlig og aktiv Bodø-jente, som har drevet med organisert idrett hele livet. Hun har nylig fullført sin Bachelor i Idrett og driver for tiden med klatring. Ellers har hun tidligere vært trener for turn og cheerleading.

For Stine er det viktig at trening bidrar til økt energi og mestringsfølelse. Trening skal være tilgjengelig for alle og målet er å få glede av å være i aktivitet.

Aktivitetsleder styrke

Aina er utdannet naprapat og personlig trener, og har vært instruktør siden 2017. Fysisk aktivitet og natur ligger hjertet nært, og noe av det hun brenner for er å hjelpe andre til god livskvalitet gjennom fysisk aktivitet og trening.

Aina er opptatt av å få så mange som mulig til å se verdien av fysisk aktivitet og trening. Det handler om å starte der man er, og skape mestringsfølelse på veien mot sprekere kropp. Hun er god på å tilpasse øvelser ved særlige behov og nivå/erfaring.